Looking For Anything Specific?

Φωτια Σαλαμινα - Bewusn6c5pmlhm : Άμεση ήταν η κινητοποίηση επίγειων αλλά και εναέριων δυνάμεων της πυροσβεστικής.

Φωτια Σαλαμινα - Bewusn6c5pmlhm : Άμεση ήταν η κινητοποίηση επίγειων αλλά και εναέριων δυνάμεων της πυροσβεστικής.. Η φωτιά στη σαλαμίνα εκδηλώθηκε στην περιοχή κανάκια, και σύμφωνα με την πυροσβεστική καίει χαμηλή βλάστηση, χωρίς προς το παρόν να κινδυνεύει το πευκόδασος ή σπίτια. Να σημειωθεί ότι έγινε διακοπή της. Φωτιά ξέσπασε στη σαλαμίνα το μεσημέρι της πέμπτης 1 ιουλίου. Φωτιά είναι σε εξέλιξη στη σαλαμίνα. Σε εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά που.

Φωτιά είναι σε εξέλιξη στη σαλαμίνα. Επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο σε υπαίθριο χώρο στην περιοχή παλούκια σαλαμίνας. Φωτιά ξέσπασε το απόγευμα στην περιοχή αγίου δημητρίου παλιάμπελα σαλαμίνος. Η αύξηση των κρουσμάτων εγκυμονεί κινδύνους για την ανθρώπινη ζωή

Synagermos Sthn Pyrosbestikh Fwtia Sthn Perioxh Paloykia Sth Salamina Ellada Eidhseis
Synagermos Sthn Pyrosbestikh Fwtia Sthn Perioxh Paloykia Sth Salamina Ellada Eidhseis from files.thetoc.gr
Η φωτιά στη σαλαμίνα εκδηλώθηκε στην περιοχή κανάκια, και σύμφωνα με την πυροσβεστική καίει χαμηλή βλάστηση, χωρίς προς το παρόν να κινδυνεύει το πευκόδασος ή σπίτια. Φωτιά ξέσπασε στη σαλαμίνα το βράδυ της πέμπτης, σε περιοχή κοντά σε σπίτια. Πυρκαγιά εκδηλώθηκε το βράδυ της πέμπτης στη σαλαμίνα. Άμεση ήταν η κινητοποίηση επίγειων αλλά και εναέριων δυνάμεων της πυροσβεστικής. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο σε υπαίθριο χώρο στην περιοχή παλούκια σαλαμίνας. Η φωτιά εκδηλώθηκε την πέμπτη στην περιοχή του αγίου νικολάου. 1 ελικόπτερο, 2 αεροσκάφη air tractors και το. Η αύξηση των κρουσμάτων εγκυμονεί κινδύνους για την ανθρώπινη ζωή

Σε εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά που.

Απειλήθηκαν σπίτια στη σαλαμίνα, όπου υπάρχουν διάσ. Η κινητοποίηση επίγειων αλλά και εναέριων δυνάμεων της πυροσβεστικής ήταν άμεση. Η φωτιά στη σαλαμίνα ξέσπασε σε ξερά χόρτα στην περιοχή στην περιοχή αγίου δημητρίου. Στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν 25 πυροσβέστες με εννέα οχήματα και ένα ελικόπτερο, ενώ συνδράμουν και εθελοντές πυροσβέστες. Πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση πλησίον λεωφόρου ιπποκράτους στη σαλαμίνα. Οριοθετήθηκε η φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα σήμερα, τρίτη, στην περιοχή κακή βίγλα στην σαλαμίνα. Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι σε χαμηλή βλάστηση και ξερά χόρτα στην περιοχή αγίου δημητρίου στα παλιάμπελα σαλαμίνας, σύμφωνα με την πυροσβεστική. Η αύξηση των κρουσμάτων εγκυμονεί κινδύνους για την ανθρώπινη ζωή Η υπηρεσία ειδοποιήθηκε στις 8:12 το πρωί για την πυρκαγιά και άμεσα κρίθηκε απαραίτητη η προληπτική εκκένωση σπιτιών που. Οριοθετήθηκε η φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα σήμερα, τρίτη, στην περιοχή κακή βίγλα στην σαλαμίνα. Φωτιά ξέσπασε στη σαλαμίνα το μεσημέρι της πέμπτης 1 ιουλίου. Νέος συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική υπηρεσία, καθώς μετά την καταστροφική πυρκαγιά που ξεκίνησε από τον σχίνο κορινθίας και έφτασε ως τα μέγαρα, το απόγευμα του σαββάτου ξέσπασε φωτιά στην περιοχή παλούκια της σαλαμίνας. Φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της πέμπτης στην σαλαμίνα, με την κινητοποίηση της.

Σε ύφεση βρίσκεται, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την πυροσβεστική, η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι κοντά σε κατοικημένη περιοχή, στον αγιο νικόλαο, στη σαλαμίνα. Οριοθετήθηκε η φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα σήμερα, τρίτη, στην περιοχή κακή βίγλα στην σαλαμίνα. Νέος συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική υπηρεσία, καθώς μετά την καταστροφική πυρκαγιά που ξεκίνησε από τον σχίνο κορινθίας και έφτασε ως τα μέγαρα, το απόγευμα του σαββάτου ξέσπασε φωτιά στην περιοχή παλούκια της σαλαμίνας. Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι σε χαμηλή βλάστηση και ξερά χόρτα στην περιοχή αγίου δημητρίου στα παλιάμπελα σαλαμίνας, σύμφωνα με την πυροσβεστική. Πέμπτη, 01 ιουλίου 2021 16:39.

Mainetai H Fwtia Sth Salamina Apokatasta8hke H Kykloforia Ellada Iefimerida Gr
Mainetai H Fwtia Sth Salamina Apokatasta8hke H Kykloforia Ellada Iefimerida Gr from www.iefimerida.gr
Στη περιοχή επιχειρούν 18 πυροσβέστες με 9. Επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Φωτιά ξέσπασε σε χαμηλή βλάστηση πλησίον λεωφόρου ιπποκράτους στη σαλαμίνα. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική υπηρεσία μετά από φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της κυριακής στην περιοχή άγιος. Η αύξηση των κρουσμάτων εγκυμονεί κινδύνους για την ανθρώπινη ζωή Δύο πύρινα μετωπα βρίσκονται αυτή την ώρα σε εξέλιξη σε σαλαμίνα και κρήτη, με την πυροσβεστική να επιχειρεί για την κατάσβεσή τους. Η φωτιά στη σαλαμίνα εκδηλώθηκε στην περιοχή κανάκια, και σύμφωνα με την πυροσβεστική καίει χαμηλή βλάστηση, χωρίς προς το παρόν να κινδυνεύει το πευκόδασος ή σπίτια. Φωτιά ξέσπασε στη σαλαμίνα το μεσημέρι της πέμπτης 1 ιουλίου.

Φωτιά ξέσπασε στη σαλαμίνα το βράδυ της πέμπτης, σε περιοχή κοντά σε σπίτια.

Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι σε χαμηλή βλάστηση και ξερά χόρτα στην περιοχή αγίου δημητρίου στα παλιάμπελα σαλαμίνας, σύμφωνα με την πυροσβεστική. Δύο πύρινα μετωπα βρίσκονται αυτή την ώρα σε εξέλιξη σε σαλαμίνα και κρήτη, με την πυροσβεστική να επιχειρεί για την κατάσβεσή τους. Πυρκαγιά εκδηλώθηκε το βράδυ της πέμπτης στη σαλαμίνα. Η φωτιά στη σαλαμίνα ξέσπασε σε ξερά χόρτα στην περιοχή στην περιοχή αγίου δημητρίου. Φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της πέμπτης στην σαλαμίνα, με την κινητοποίηση της. Πυρκαγιά ξέσπασε το πρώι της τρίτης (20/08) στην περιοχή κακή βίγλα στη σαλαμίνα. Άμεση ήταν η κινητοποίηση επίγειων αλλά και εναέριων δυνάμεων της πυροσβεστικής. Ξέσπασε φωτιά στη σαλαμίνα, με πυροσβέστες να σπεύδουν με οχήματα κοντά στο λιμάνι όπου η δασική πυρκαγιά έκαψε πεύκα και χαμηλή βλάστηση. Πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση πλησίον λεωφόρου ιπποκράτους στη σαλαμίνα. Επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Στη περιοχή επιχειρούν 18 πυροσβέστες με 9. Να σημειωθεί ότι έγινε διακοπή της. Φωτιά ξέσπασε στη σαλαμίνα το μεσημέρι της πέμπτης 1 ιουλίου.

Σε ύφεση βρίσκεται, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την πυροσβεστική, η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι κοντά σε κατοικημένη περιοχή, στον αγιο νικόλαο, στη σαλαμίνα. Άμεση η κινητοποίηση της πυροσβεστικής , για την κατάσβεσή της επιχειρούν 18 πυροσβέστες με 9 οχήματα, ενώ κινητοποιήθηκαν. #πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση πλησίον λεωφόρου ιπποκράτους στη σαλαμίνα. Δύο πύρινα μετωπα βρίσκονται αυτή την ώρα σε εξέλιξη σε σαλαμίνα και κρήτη, με την πυροσβεστική να επιχειρεί για την κατάσβεσή τους. Οριοθετήθηκε η φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα σήμερα, τρίτη, στην περιοχή κακή βίγλα στην σαλαμίνα.

2xdmmypqwgl2im
2xdmmypqwgl2im from media.enikos.gr
Φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της πέμπτης (15/7) στην σαλαμίνα. Πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση πλησίον λεωφόρου ιπποκράτους στη σαλαμίνα. Η φωτιά στη σαλαμίνα εκδηλώθηκε στην περιοχή κανάκια, και σύμφωνα με την πυροσβεστική καίει χαμηλή βλάστηση, χωρίς προς το παρόν να κινδυνεύει το πευκόδασος ή σπίτια. 1 ελικόπτερο, 2 αεροσκάφη air tractors και το. Η φωτιά εκδηλώθηκε την πέμπτη στην περιοχή του αγίου νικολάου. Στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν 25 πυροσβέστες με εννέα οχήματα και ένα ελικόπτερο, ενώ συνδράμουν και εθελοντές πυροσβέστες. Οριοθετήθηκε η φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα σήμερα, τρίτη, στην περιοχή κακή βίγλα στην σαλαμίνα. Φωτιά είναι σε εξέλιξη στη σαλαμίνα.

Δύο πύρινα μετωπα βρίσκονται αυτή την ώρα σε εξέλιξη σε σαλαμίνα και κρήτη, με την πυροσβεστική να επιχειρεί για την κατάσβεσή τους.

Φωτια σαλαμινα / fwtia sth salamina kinhtopoihsh ths pyrosbestikhs gia thn katasbesh newsbomb eidhseis news. Πυρκαγιά ξέσπασε το πρώι της τρίτης (20/08) στην περιοχή κακή βίγλα στη σαλαμίνα. Φωτιά ξέσπασε στη σαλαμίνα το μεσημέρι της πέμπτης 1 ιουλίου. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο σε υπαίθριο χώρο στην περιοχή παλούκια σαλαμίνας. Νέο πύρινο μέτωπο κλήθηκε να αντιμετωπίσει η πυροσβεστική, καθώς ξέσπασε πυρκαγιά στη σαλαμίνα. Άμεση η κινητοποίηση της πυροσβεστικής , για την κατάσβεσή της επιχειρούν 18 πυροσβέστες με 9 οχήματα, ενώ κινητοποιήθηκαν. Επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Άμεση ήταν η κινητοποίηση επίγειων αλλά και εναέριων δυνάμεων της πυροσβεστικής. Φωτιά είναι σε εξέλιξη στη σαλαμίνα. Ξέσπασε φωτιά στη σαλαμίνα, με πυροσβέστες να σπεύδουν με οχήματα κοντά στο λιμάνι όπου η δασική πυρκαγιά έκαψε πεύκα και χαμηλή βλάστηση. Φωτιά ξέσπασε στη σαλαμίνα το βράδυ της πέμπτης, σε περιοχή κοντά σε σπίτια. Μάχη της πυροσβεστικής για να σωθούν από τη φωτιά σπίτια στη. Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι σε χαμηλή βλάστηση και ξερά χόρτα στην περιοχή αγίου δημητρίου στα παλιάμπελα σαλαμίνας, σύμφωνα με την πυροσβεστική.

Posting Komentar

0 Komentar